Sunday, August 24, 2008

Stevne dag!

Nydelig vær (kanskje litt varmere enn planlagt?)
Synes det gikk veldig bra for alle, etter hvert så var det flere som var litt ukonsentrerte. husker ikke ala, men det var nå endel dom fikk premier!
å grattis til marianne med luna som fikk første plass, første gang hun startet!!!

Det ser jo så morsomt ut, og har så lyst til å starte selv! aggg..
Men morro å være oppvarmer og filmer.
så er det så lett å stå på side linja og peke å rette på hva alle gjør feil. som om vi hadde klart det noe bedre?? HAHA!!


Vi var til Lillian på Lørdag, merket på robin at han ikke var helt med. stressa og nervøs, veit ikke halt hvorfor, men av og til så blir han bare sånnn.
Iallefall ikke sjakktrekk og trene da.

Startet med rolig trening sammen med robin 2, det gikk veldig greit. selvfølgelig litt syting, men er det ikke allti. pluss at det var noe bombe til i byen som skremte han litt. (kjæmpe dumt at han er blitt så vaar på lyder:()

Da Lillian skulle sette inn robin sin og kle på seg litt, så skulle vi trene litt slalom og felt var planen.
S
Skulle prøve og trene uten halsbånd, og det skjedde akkurat som jeg tenkte når jeg dro av halsbåndet var det full fart. Han sprang rundt og rundt, sprang som om han var en valp. Opp og ned, fram og tilbake, over og under.
Så virket det som om han var klar til og jobbe, tok 2 rep med 6'er slalom med hopp først. Gikk kjæmpe bra, så fikk han frisignal.
Da kom Lillian inn igjenn og Robin bort for å ta imot, så sa det klikk! Og robin klikket, gikk til angrep på stakkars Lillian hoppa og rei. Men fikk han nå vekk og satt han i bånd.
Trente litt roligtrening igjenn, før jeg tenkte og ta litt felt (noe som var rolig og jeg kunne ha han i bånn) det var 2 ikke optimale rep, før han klikket igjenn. Denne gangen på meg.
Da avluttet vi og dro hjem!
Er drit lei av at han koker sånn, men aner ikke hva jeg skal gjøre!!
Det finnes ikke noe system, noen ganger skjer det aldri uannsett hvor lenge vi trener, mens andre ganger kan det være etter 2rep. merker det har mye og si på dagsformen, men merker det ikke alltid!

Ellers han han blitt kjæmpe flink til og kose, bli børstet og klippe negler!! så noe framskritt er det da...

Nå er det en som vil ut...

1 comment:

Anonymous said...

Takk for fin hjelp. Gleder meg til å få se når du får lagt ut de andre filmene :)