Tuesday, June 2, 2009

dagene går..

Robin og Reiki møtes første gang.


Ut på tur, på flyplassen


På toget hjem, litt trøtt








Ja, dagene går med en liten valp. Skal se om jeg husker.










Lørdag:





Vi møtte Linda med yatzy på solsiden, vi skulle egentlig ta tog. Men det gikk ingen tog den dagen, så linda var så snill å kom å hentet oss! Da ble det bil istede.





Vi satt på solsiden i varmen, hundene lekte og sjermerte de fleste. Kom bort noen unger og hilste på. Reiki "stakk av" to ganger bort til et par som hadde handla seg mat og skulle spise den. innkallingen sitter ikke helt enda :P










Søndag:





Ble jeg syk, forkjølet med feber og hele pakka. det er ikke lett med lietn valp, ikke stor heller da. Så da ble det er rolig dag, mye soving og litt herjing med hverandre.










Mandag:





Skulle jeg i bursdag og da skulle reiki til Linda, der fikk hun møte pusekatt, stor svart hund og lille yatzy. Linda tok henne med til farmen der hun fikk møte valpene Støkk og Circus. Støkk var ganske så skummel og stor.





Der fikk jeg og Robin og trent litt, men det som var best syns Robin var at han fikk springe løs med Twinki, Gaya og Dino. Twinki helt klart favoritten!










Tirsdag:





Lese til eksamens dag. Hadde håpet og få sove litt lenge, men det var ikke Reiki enig i. Og hun sier fra når det er noe hun vil. Så Vi gikk oss en tur, der fikk hun gå litt i bånd. Det var ikke helt lett, men kom oss framover. Vi gikk også en tur på jordet, men gresset var så høyt at det var ikke så lett.


Ellers begynner de to å lære å leke sammen, ser litt groteskt ut, men er vist gøy.


Legger ved litt bilder, de kom vist øverst :S










No comments: