Sunday, December 30, 2007

god jul og godt nytt år!!

lenge siden jeg har blogga no, men det e ikke så my nytt på treningsfronten egentlig, selv om det snart e bart nok te å start agility sesongen.

robin har har hatt en veldig slitsom jul trur æ, med masse rydding, vasking og besøk så han har oppført sæ veldig rart på godt og vondt. når vi hadd besøk av onkel og tanta mi som e veldig redd for hunda så blei han litt ivri i starten, men når det ikke va spennende lenger la han sæ bare og sov.
så har han blitt et mareritt å gå tur med om vi møte nånn andre hunda og han ikke får hils, så siste uka har æ gått så mang omveia for ikke å møt på nånn.

siste dagan har jo selvfølgelig rakettan starta, om dæm e robin mindre gla i, det går greit hvis han e inn, men om vi e på tur så blir han veldig redd. så i går og dagen før der så har han vært ut 2 små tura tili på dagen på 48 tima, i går va han ut i 12 tia etter grundig vurdering om han virkelig mått og va ikke ut mere den dagen. ham nekta å gå ut, vi åpna døra te ut og gikk ut i hagen og rundt huset, men han nekta og kom ut, sto bare i trappa.
i dag kvikna han te igjenn og no ska han ut hele tida, ska ta igjenn d tapte. hele hunden stritte av energi, ser ut som han reise bust med hele pelsen. det e godt og se at han har blitt litt mere sæ sjøl, og takk gud for at æ fikk mæ brodda te jul ellers hadd æ ikke komme mæ ut, for her e det bare is på veian og stian.

da ønske æ og robin alle ei god jul og et godt nytt år, helst uten raketta!

No comments: