Monday, April 13, 2009

ojoj, lenge siden!!


ligger litt i vinter dvale å har ikke helt gidda noen ting. Men i dag har vi ryddet i hagen, han er nå den vakreste hunden i verden, NYDELIG!

Men snøen forsvinner og humøret og trenings lysten kommer tilbake. Herlig!


Går på lydighetskurs nå å det er jo spennende, merker at det er endel småpirk som må jobbes med å det er jo så kjedelig!!

Ståen vår er ikke bra, han stopper, men står ikke å det er fort at han detter ut. har ikke helt funnet en bra måte å jobbe med det på så han skjønner det, men vi grubler på det.

dekken vår trengs å jobbes med så han ike detter ned på siden når han kjeder seg, nå så feiler jeg han med engang rompa detter ned. Men det er ikke alltid så lett å ser for han er litt snikende å plutselig er rompa ned. Tror jeg skal begynne med å løse han opp litt oftere så han ikke rekker å dette ned med rumpa.



Blir inspirert av Tove, så vi prøver å shape litt. Sliter noe sinnsynk med nesedyttene, så vi bare ga det opp. Så nå er det frys på target som gjelder, helst uten sleiking!


Vi har virkelig vært lat i det siste å det merkes på begge to, ligger å sover hele dagen å tusler rundt kvartalet et par ganger.

Men nå er all snøen på plenen borte og slalomen er kommet fram, å i dag så tok han 4'er slalom uten å blunke en gang, i reser fart. Så jegtor jeg legger det litt på hylla å trene den inn på nytt me 2*2 metoden, han blir bare forvirret.


No comments: