Friday, November 16, 2007

for et vær!

i det siste har det vært iskaldt, snøstorm, glatt is og pøs regn, å ingen e mine favoritta! æsj!
har ikke blitt så my trening, har ikke vært på mandagstrening på mange uka å ikke trnent på tirsdaga heller! det e fryktelig dårlig å robin treng virkelig trening sammen med andre hunda!
har trent litt slalom da og trur æ har skjønt det no å alt går bra! når æ sende fra høyrehånd klare han det kjæmpe bra, men fra ventre så misse han nesten alltid første port!skjønne ikke koffer, kan vær at skuldran mine peke litt feil eller nå, men etter hvert ska jo ikke det ha nå betyding!
har ikke helt funne en smart plan på det problemet enno, men ska iallefall ikke flytt dæm, sammen nå mer før har får det te 100%!
han har fått vært masse laus til å med i hagen å han har ikke stokke enno, men han må enno ha litt mere trening på det, for han bli helt rabiat når har får spring å kos sæ, spes når det e snø.
no i helga ska vi start å mal i den nye leiliheta, så da bli det flyttings snart! har hatt med robin et par gang, men vi har vært dårlig på å fær på besøk te folk så han har stressa å villa fær ut når han har vært med:s grue me mæ litt te vi flytte på kos han reagere på alt å om han klare å tilpass sæ!
det e væll bare å vent å se...


robin og randi

No comments: