Wednesday, May 14, 2008

arrrrg!!!

i går skjedd det verste som kunn skje no!
vi gikk kveldstur i nabolaget, og så så æ at det satt en hund og en eier på en knaus ved et kryss.
æ tok en liten volte så æ kun fisk fram nå gobita, og robin gikk super fint ved sia av mæ og æ konsa masse på å hold oppmerksomheten hans, og han va strålende.
så ser æ i øyekroken et svart beist som stupe ned skråninga med tennern godt synelig og han stupe inn i Robin før æ klare å reager.
Han va helt gal, beit sæ fast og hang i han. Robin prøvd febrilsk og kom sæ bort. Det virka som en evighet før hu dama klart og ta taki beiste.
Blir så forbanna!!!!!! om du han en hund som e sånn med andre og du ikke klare og hold taki han i møte situasjona så bind han fast eller gå en anna vei, evt be mæ gå en anna vei..
hu dama hadd så mange muligheta te å advar oss.
vi har jobba stein my med møtesituasjona og trening sammen med andre hunda, og vi har endelig slutta og unngå møtesituasjona og når han e så flink og stole på mæ at æ skal årn opp så skjer det her! jævlig typisk!

æ skjønne at sånn kan skje i treningssammenheng når det e mang hunda samla og litt stress, og æ skjønne at bånd kan ryk, det e my som e uforutsigbart, men det å ikke klar og hell igjen hunden sin!! Hun hadd på sele i tillegg, kanskje grime eller nå anna som kan hjelp a??
har ikke sett et sånn angrep før, helt uprovosert (robin så på meg, hadd vært bedre om han hadd utagert mot han) og med sånn styrke. det va ikke nå snusing eller starta ikke med nå knuffing, det va bare angrip koste va det koste vill!
det va selvfølgelig en svart hund, med nå krølla.

trur det gikk bra sånn rent fysisk, fant ikke nå blod. eneste at han halta litt på høyre bakbein, men så ikke nå te det i dag...

sånn! da va det ut av systemet, håpe bare æ ikke møte dæm igjenn, men da ska æ iallefall vær ops!

RR

1 comment:

Silje said...

Ånei, det var fryktelig leit Randi!
Håper han ikke tok for mye skade av dette.

Klem fra bekymret Silje og Oluf