Monday, January 14, 2008

har siden sist dreve å trent litt slalom i hagen og det går litt opp og ned. har misser fort den første porten, spes når han er ivri (om vi trener før tur, etter han har vært hjemme en hel dag) tenkte på det nina skrev om å klikke inni, men tenker han må komme litt lengere først??
men tror generelt at jeg må bli flinkere til å bruke kilkkern, blitt litt slapp i det siste, men det er fordi alle ligger nedpakka sammen med sommer klærn.

det ble desverre ikke noe lydighetskurs på torsdager, som vi hadde gleda oss til. men har egentlig ikke tid no, for skal ut i praksis å da må æ stå opp midt på natta og jobbe te langt på kveld. så det blir nok å gjøre for meg, å stakkars lille robin kjæm te å bli super understimulert + at han ska forhold sæ te det nye huset (som han egentlig ikke like så godt!), med nye folk å andre rutina. vi krysse fingran å satse på at det går bra, skal vi vær ut i praksis i 4 uka å det kjæm te å bli sliiitsomt!

siden æ e så stor fornøyd med den grima æ kjøpt te robin, så har æ tenkt at æ kankje ska invister i en sånn munnkurv/bind sak som dæm har på canis, for min egen skyld. da bli æ sikkert å tørr å ha han mer laus å ikke vær så grusomt hysterisk. for da kan det jo ikke skje nokka... vi får tenk på det, for robin e jo ikke like begeistra for å ha nå over sunten, men det e da bare en vanesak.

da skal vi på mandagstrening så får vi se kos det går!

No comments: