Wednesday, May 2, 2007

oppdatering på CRAZY DOG!!!

litt lenge siden sist, men det er forde hjemmesia mi er litt teit!
har trent litt hund, skal bli flinkere på å frishape, men må barekomme på noe å shape fram så jeg får øvd meg litt. vi har shapa at han ska balanser på en stokk (lot fantasien go crazy!!) å vi har trent innkalling med langline, det går bra så lange det ikke kommer noen eller noe.

i går hadde vi et lite sett back, robin klikka helt, vi har trent endel på sosialisering på trafikerte plasser og det har gikk kjæmpe bra, helt til i går. først på morgen turen så han en litt kraftig dame med stripe genser å han bjeffa som om det skulle vært jævelen i forkledning... og når vi sku gå på etter middagsturen bjeffa han som om han va satan på alle hundan vi så store, små, svarte hvite, han pleie jo bare å legg sæ ned å vent te at dæm ska kom bort!! crazy, crazy dog!! håpe han ikke enne opp sånn! å på søndag ska min lillesøster konformeres å da må jo robin ut av huset nånn tima, silje sku egentlig gjør det men hu virka litt tvilende sist æ snakka med a. vi får se hva det blir te..

ellers så skal vi snart starte på agility utdanninga å vi glææææde oss!!! litt synd men går glipp av mange spennendekurs (saccovogn, grunnferdighetskurs sikker fler å!, siden alle de er sotte opp på onsdager når jeg jobber!! grrrr!!!! men kanskje det starter et morsomt kurs på tordager igjenn?? hmm..

randi

No comments: